Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Příměstský tábor Kladno 2016

Příměstský tábor se povedl?

Deskové hry
Deskové hry

Na to by nám mohlo odpovědět 10 dětí, kteří s námi strávili 5 dní. Počátek byl trochu rozpačitý, protože skoro nikdo nikoho neznal, ale ke konci už byli ze všech kamarádi.

První den po ránu děti vyrazily na bojovku po fáborkách, které je dovedli až na naši střelnici. Cestou plnily úkoly a cesta rychle utekla. Věnovali jsme se lukostřelbě skoro celý den. Odpočívali jsme u skoku přes švihadlo a nácviku hodu ringo-kroužkem. Odpoledne jsme u fary zakončili vybíjenou.

Úterý jsme trávili v lese. Plno her, úkolů, kvízů a drobných turnajů děti zabavilo na celé dopoledne. Odpoledne jsme se pak pustili do deskových her a hraní ringa.

Středa byla asi nejzábavnější a nejnáročnější ze všech dnů. Vypravili jsme se do lanového parku a na trampolíny na Sletišti. Děti překonali sami sebe, když museli zdolat řadu překážek ve výškách.

Čtvrtý den děti sbíraly body ve střelbě z kuše, hodu nožem a střelbě ze vzduchovky. Všichni byli moc šikovní. Odpoledne jsme hráli kolektivní hry na hřišti. Kdo chtěl zůstat na přespání, opekl si s námi buřtíka a večer jsme rozjeli karetní hru Bang ve velkém.

Poslední den si děti pilovali své aktivity ve střelbě z luku, kuše a vzduchovky. Odvážní vrhači zásadně vylepšili svou techniku na dřevěných terčích a ti nejmenší se naučili skákat přes švihadlo a házet míčem.

Odpoledne jsme pak zakončily vyhodnocením, diplomem a odměnou…

Věříme, že se dětem tábor líbil a doufáme, že se příští rok znovu uvidíme…

Leontýna

Kompletní fotogalerii naleznete zde

Vítězové
Vítězové
Střelba ze vzduchovky
Střelba ze vzduchovky
Buřtíky
Buřtíky
Kuše
Kuše
Rozcvička
Rozcvička
Trampolínový park
Trampolínový park
Vysoká dráha
Vysoká dráha
Nízká dráha
Nízká dráha